JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.Nagy örömünkre szolgál bejelenti, hogy honlapunk elkészült. A struktúra és design kialakítása során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy HTW termékeink a lehető leg áttekinthetőbb módon jelenjenek meg az oldalon és megfelelő információk legyenek elérhetőek az érdeklődők számára. Termékeink mellett megtalálhatók az aktuális katalógusok és gépkönyvek, melyek a teljes technikai paramétereket és specifikációkat tartalmazzák.

A termékek mellett elhelyezett piktogramok segítségével gyorsan áttekinthetők azok a főbb specifikációk melyek megkönnyíthetik a megfelelő klíma kiválasztását.

Folyamatosan fejlesztjük oldalunkat a felhasználók visszajelzései alapján, hogy követni tudjuk a legújabb piaci trendeket és megfeleljünk a felhasználók teljes elvárásinak. Természetesen elírások, helyesírási hibák előfordulhatnak az oldalon, melyeket időről időre felülvizsgálva javítunk.

Oldalunk törekszik arra, hogy mind a klíma, hőszivattyú és egyéb vizes blokk kiegészítő HTW termékeink professzionalistását még kiemeltebb szintre tudja emelni. Bízunk benne, hogy elnyeri minden érdeklődő tetszését.HTW márka és termékpaletta


A HTW márka közel 20 éve van jelen piacvezetőként a nyugat-európai országokban, úgy mint Spanyolország, Portugália, Franciaország és Olaszország. A szó maga a Hight Technology Word (magyarul: csúcstechnológiás világ) rövidítése, mely elnevezés tükrözi termékeik minőségi elvárásait és a cégcsoport filozófiáját. A cégcsoport nagy hangsúlyt fektet az értékesítések utáni folyamatos támogatásra, melyet közel 20.000 m2 összterületű csarnokaikkal és 20 millió EUR raktárkészletükkel tudnak támogatni. Minőségi elvárásaik magasak. Gyári statisztikájuk alapján 1.000 termékből 1 - nél szokott gyártásból előforduló hiba fellépni, melyet javítással vagy az eszköz cseréjével tudnak orvosolni. Termékeik iránti bizalmuk kiemelkedő és termékpalettájuk nagy részére 5 év teljeskörű garanciát biztosítanak.

Termékcsoportok

A HTW jelenleg több mint 300 klímával, hőszivattyúval, kazánnal és bojlerekkel rendelkezik, így hogy azok átláthatóbbak legyenek külön csoportokat és elnevezéseket alakítottak ki az egyszerűbb átláthatóság és kezelhetőség érdekében.

GAMA HOME: Ezen a csoporton belül találhatók az otthoni oldalfali dc inverteres mono split klíma berendezések.

GAMA HOME MULTISPLIT: Multi Split kültéri és beltéri egységek.

GAMA OFFICE: Ezen a csoporton belül találhatók az irodai / kis vállalkozói oldalfali dc inverteres mono split klíma berendezések.

GAMA PORTABLE: Mobil klímák, Páramentesítők, Légtisztítók

GAMA HPWH: A HPWH szó a Heat Pump Water Heater rövidítése, melynek jelentése Hőszivattyú vízmelegítő. A csoporton belül találhatók a levegő-víz hőszivattyúk, hőszivattyús bojlerek, medence hőszivattyúk és nem utolsó sorban a hőszivattyú puffertartályok.

GAMA VRF: Ipari és fél ipari változó hűtőközeg tömegáramú klímarendszerek kültéri és beltéri klíma egységei.

GAMA VRF: Ipari és fél ipari változó hűtőközeg tömegáramú klímarendszerek.

GAMA INDUSTRIAL: A csoporton belül találhatók kültéri folyadékhűtő - és beltéri fan-coil egységek.

GAMA AQUA: Bojlerek, kazánok és vizes blokk kiegészítők

Bízunk benne, hogy honlapunk segítségükre lesz a megfelelő termék kiválasztásában. Bármilyen kérdéssel, kéréssel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésre az érdeklődők részére.

Elérhetőségeink