JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


A HTW készülékek elnevezése a High Technolog World rövidítéseként született meg, mely magába foglalja a gyártó elhivatottságát a megbízhatóság, hatékonyság, tartósság felé. Termékeit minden esetben ezen tulajdonságok határozzák meg odafigyelve az apró részletekre és egyedi design elemekre egyaránt.

A gyár fő célja a márkába foglalt termékek folyamatos fejlesztése, javítva a felhasználók életminőségét szem előtt tartva a környezetre gyakorolt káros hatások csökkentésével.

EGYEDI TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK MINDEN IGÉNYRE

A HTW folyamatosan fejleszti és a piaci igényekre szabja termékpalettáját, melyben találhatók légkondicionáló berendezések lakossági, kiskereskedelmi, valamint ipari igényekre is, hőszivattyúk több kivitelben és felhasználási igényre úgy, mint monoblokkos vagy osztott rendszerek és medence fűtés hűtés, VRF rendszerek, fan-coilok, folyadékhűtők, páramentesítők (párátlanítók, légtisztítók és bojlerek.

A változatos termékpalettának köszönhetően mind a hűtés – fűtéstechnológiában, valamint melegvíz ellátásban teljes megoldást tudnak nyújtani, elérhető és megfizethető áron.

A SIKER KULCSA A MINŐSÉG

A gyártási folyamat során a termékeknek szigorú ellenőrzési folyamaton kell átessenek, megfelelve az európai szabványoknak, garantálva a minőséget az ügyfelek részre.

EURÓPAI ELVÁRÁSOK

A HTW elkötelezett, hogy a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelve a leghatékonyabb termékeket kínálja a piac számára. Szigorú belső szabályokat alkalmaznak, hogy a legmagasabb elvárásnak is megfeleljenek. Ennek köszönhetően termékeik a folyamatosan szigorodó szabályozásoknak is eleget tesznek, úgy, mint az Erp (Energy Related Product) jogszabály, mely folyamatosan szabályozza a minimálisan elvárható energiahatékonyságot, széndioxid kibocsájtást és a készülékek környezetre gyakorolt zajszint mértékét.

A gyár nem csak betartja ezen 2015 jogszabályi előírásokat, de termékei túl is teljesíti azokat.

AZ ÉRTÉKESÍTÉSEN TÚL

A terméktámogatás minden esetben egy kritikus pontja a termékek megítélésének egy piacon. Fontos elem a pótalkatrészek ellátása, melyet minden esetben Spanyolországi központból szállítanak ki 1-3 napos érkezéssel Európán belül. Ugyan csak fontos a rendelkezésre állás kérdések esetén, melyhez mind a központ és kizárólagos értékesítő partnerek telefonközponttal rendelkeznek.

ENERGIAHATÉKONY TECHNOLÓGIA

A HTW megalakulása óta folyamatosan fejleszti készülékeit, a legmodernebb technológiákat alkalmazva. Fontos, hogy termékeik évről évre egyre kevesebb energiát használjanak fel csökkentve a környezetre gyakorolt hatásukat. A készülékekben használt SUPER INVERTER technológiának köszönhetően akár 30% - al csökkenthetik az energiafelhasználást, a beépített DC ventilátormotorok pedig pontosabb beállítási lehetőséget biztosítanak, mellyel ugyan csak kedvezőbb fogyasztás érhető el.


ECO DESIGN

Minden terméket a 2009/125 / CE irányelv által szabályozott európai előírásoknak megfelelően terveznek, ezáltal sokkal hatékonyabb működés érhető el. A szabályozást alapul véve a készülékek 20% - os villamos energia fogyasztással rendelkeznek.

A HTW termékek nemcsak megfelelnek az említett előírásoknak, de még a következő évek követelményeit is meghaladják, olyan sorozatokkal, amelyek akár A +++ energiahatékonysági szintet is elérhetnek mediterrán éghajlati körülmények között.

A legtöbb légkondicionáló készülék 4,0 SCOP értéket ér el, amely az A+ energiaosztályba tartozik. Ez és sok más tulajdonságuk miatt az európai piacon a legversenyképesebb és leghatékonyabbnak tartják őket.